TEHNOLOGIJE KOJE KORISTIMO

Ovisno o namjeni (software, aplikacija, servis) proizvoda biramo odgovarajuću tehnologiju za izradu.
Također nudimo i prevođenje gotovih sustava na novije tehnologije, kao i nadopunjavanje vaših zastarjelih sustava sa novim sigurnosnim i funkcijskim zakrpama.

Mobilne aplikacije

iphone, hand, screen-410311.jpg

Za mobilne aplikacije najčešće koristimo nativne alate Android Studio za Android i Xcode za IOS. Budući da se sve više pojavljuje i potreba višeplatforsme aplikacije u kojima i značajan udio ima i Huawei (koji više nema pristum Googleovoj mobilnoj trgovini Google Play) klijenti često traže i hibridne aplikacije koje mogu funkcionirati i kao zasebne web aplikacije.

Programski jezici i framework:

Java, C#, Swift, Xamarin, Sync Fusion, Flutter

Desktop aplikacije

subscribe, registration, signup-3534409.jpg

Najveći dio poslovnog software-a u Hrvatskoj je još uvijek na računalima i serverima . Zbog sigurnosti klijenti često odabiru ovaj smjer za njihove aplikacije. Najviše je zastupljeno u granama trgovine, proizvodnje, ugostiteljstvu i hotelijerstvu. 

Programski jezici i framework:

C#, Java Swing, JavaFx, WxWidget, Qt, Visual Basic, C++, Devexpress

Web aplikacije

youtube, website, page-1684601.jpg

Pandemijsko vrijeme nam je pokazalo koliko je važno moći posao odraditi od kuće i kako se organizacija posla može mijenjati

Programski jezici i framework:

PHP, ASPX, Java, native Javascript, Jquery,  Bootstrap, DevExpress

Web servisi, REST api...

online shopping, credit card, ecommerce-6567977.jpg

Većina naših poslovnih rješenja već ima implementirane servise za povezivanje sa drugim našim sustavima ili sustavima drugih proizvođača software-a. Također nudimo i mogućnost prilagodbe našim servisima ili izrade novih servisa koji će biti prilagođeni vašim potrebama.

Nakon što je kreativan izgled digitalnog proizvoda odobren, dopuštamo našem talentiranom razvojnom timu da doradi dizajn kroz kodiranje, programiranje i druge tehničke stvari.

Od vas tražimo doprinos tijekom procesa razvoja, da procijenite smjer izrade i date povratne informacije, slušamo vašu zabrinutosti i prilagođavamo se prema potrebi kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

 

drawing, sketch, cartoon-367946.jpg

Volimo rješavati složene probleme.
Nakon što shvatimo s čime imate posla, naš tim dizajnera i programera riješiti će problem.
Ulažemo sve svoje vještine, znanja i resurse kako bismo pružili učinkovito digitalno rješenje.