Naši projekti

Ne bojimo se niti jednog izazova. Spremno smo prihvaćali i odrađivali zahtjeve klijenata, pa se se vrlo brzo sredi i sa raznim inovativnim tehnologijama kao REST, BLE, PLC automatizacija, robotika,

Naši projekti pokrivaju sve ili neke dijelove proizvodnje, veleprodaje, ugostiteljstva i trgovine, računovodstva, automatizacije, web trgovine, grafike, mobilne tehnologije, zdravstva, ekologije, turizma…

Svi naši proizvodi su 100% vlastito kodirani i rađeni od samog početka. Zbog toga u bilo kojem projektu smo u mogućnosti nadograditi ga i prilagoditi prema vašim potrebama. 

Zbog toga naši klijenti ostaju uz nas i mi uz njih kroz naš i njihov razvoj !

Na što smo ponosni

Iznimno smo ponosni što smo razvili naš vlastiti web shop. Radi se o platformi koja se sastoji od skladišnog poslovanja, maloprodajnih kasa i računovodstvenog dijela. Web trgovina automatizmom se zadužuje, automatski fakturira fakture te putem komunikacije sa EPR sustavom automatizmom nadomješta zalihe. Također prema unaprijed definiranim parametrima sam kalkulira cijene i marže.

Ponosni smo također na naše višeplatformske mobilne aplikacije koje koriste mnoge pametne odrednice mobilnih telefona, kao i na mogućnost uređivanja sadržaja tih aplikacija izravno i trenutno putem web administracije.

Razvili smo mnoge custom desktop, mobilne i web aplikacije po narudžbi klijenata za koje smo sklopili ugovor o tajnosti, te na taj način zaštitili naše klijente od "curenja" bilo kakvih informacija vezanih za te projekte.