Program za vođenje i organizaciju prijevoznika

Dotsoft – programsko rješenje (nalozi za prijevoz, utovar/istovar)

Program je dizajniran kako bi odgovarao potrebama svih poduzeća, obrta i agencija koje se bave organizacijom prijevoza robe. Digitalizacija organizacije prijevoza donosi nekoliko ključnih promjena koje direktno doprinose rastu i razvoju sektora. Naš program se ističe po jednostavnom sučelju, što značajno utječe na brzinu i kvalitetu organizacije prijevoza te stvaranja naloga za utovar i istovar. Digitalizacija vođenja i kreiranja naloga za utovar i istovar s pomoću našeg programa donosi niz ključnih prednosti koje značajno unapređuju vaše poslovanje.

BRZA I JEDNOSTAVNA IZRADA NALOGA

-Dotsoft program omogućava izradu naloga u samo nekoliko klikova, čime se značajno smanjuje vrijeme potrebno za ručno unošenje podataka. Brza i jednostavna izrada naloga povećava učinkovitost cijelog procesa.

 

CENTRALIZIRANA BAZA PODATAKA

-Program sadrži sveobuhvatnu bazu podataka koja obuhvaća partnere, mjesta i relacije. Ova centralizirana baza omogućava korisnicima trenutan pristup svim potrebnim informacijama, čime se eliminira potreba za traženjem i unosom podataka iz različitih izvora.

 

TRANSPARENTNOST I PRAĆENJE

-Program pruža transparentan prikaz svih relevantnih informacija, uključujući vrstu robe, količinu, datum utovara i istovara. Korisnici imaju mogućnost praćenja statusa naloga u stvarnom vremenu, čime se povećava kontrola i smanjuje mogućnost grešaka. Isto tako program pruža i bolju kontrolu naplate putem direktnih obavijesti o plaćenim/ne plaćenim nalozima.

 

UBRZANA KOMUNIKACIJA S PARTNERIMA

-Digitalizacija omogućava bržu i učinkovitiju komunikaciju s poslovnim partnerima. Sve potrebne informacije za kontakt, uključujući broj telefona, E-mail adresu i radno vrijeme, dostupne su unutar programa. Ova funkcionalnost značajno skraćuje vrijeme potrebno za dogovore i usklađivanje detalja, pružajući vam praktičan način za uspješnu suradnju.